Kutsu LIBERin ja EBLIDAn työpajaan 5.–7.10.2011

Digiwiki
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Aika: 5.–7.10.2011.
Paikka: Haag, Hollanti.

Verkostoidu eurooppalaisten digitointia tekevien kollegoiden kanssa. LIBER ja EBLIDA järjestävät ke 5. – pe 7.10.2011 Haagissa, Hollannissa yhteisen digitointiaiheisen työpajan LIBER-EBLIDA Workshop on Digitisation of Library Material in Europe. Tapahtuma on tarkoitettu digitointia tekevien organisaatioiden edustajille, muillekin kuin LIBERin ja EBLIDAn jäsenille. Joka toinen vuosi toteutettava työpaja järjestetään Hollannin kansalliskirjaston tuella ja nyt kolmatta kertaa.

Työpajassa esitellään ideoita kirjastomateriaalin digitoinnin kehittämiseksi ja keskustellaan niistä. Tarkoituksena on pohtia, mitä mahdollisuuksia kirjastoilla on edesauttaa Euroopan digitaalistrategian toteutumista. Työpajan esityksillä on neljä teemaa: käyttäjänäkökulma, rahoitusmallit, aineistojen uudelleenkäyttö (metadata) ja prosessit.

Työpaja tarjoaa oivan tilaisuuden verkottua eurooppalaisten digitointia tekevien kollegoiden kanssa. Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy 16. syyskuuta 2011. Workshop on maksullinen, mutta EBLIDAn ja LIBERin jäsenorganisaatioiden työntekijät saavat alennusta osallistumismaksusta Lisätietoa ja ilmoittautuminen tapahtuman verkkosivuilla.

LIBER (Ligue des Bibliothèques Européennes de Recherche) on Euroopan tieteellisten kirjastojen liitto ja EBLIDA (European Bureau of Library, Information and Documentation Associations) on kansallisten kirjasto-, informaatio-, dokumentaatio- ja arkistoalan yhdistysten ja instituutioiden kattojärjestö.

Ks. lisätietoa Liberistä ja lisätietoja EBLIDAsta.