Tarkkailuluokat

Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tällä sivulla on luettelo sellaisista ongelmia havaitsevista luokista (tarkkailuluokat), joiden sisällön koostaa automaattisesti MediaWiki-ohjelmisto. Luokkien nimiä voi vaihtaa muuttamalla asianomaista järjestelmäviestiä nimiavaruudessa Järjestelmäviesti.

Tarkkailuluokka Viestin nimi Kriteerit luokkaan joutumiselle
Indeksoidut sivutindex-categoryTällä sivulla on koodi __INDEX__ ja sivu on sellaisessa nimiavaruudessa, jossa koodin käyttö on sallittua. Tämän vuoksi hakurobotit indeksoivat tämän sivun, vaikka ilman koodia sivua ei indeksoitaisi normaalisti.
Indeksointikiellolliset sivutnoindex-categoryTätä sivua eivät hakurobotit indeksoi, koska sivulla on taikasana __NOINDEX__ ja koska sivu on sellaisessa nimiavaruudessa, jossa taikasanan käyttö on sallittua.
Sivut, joissa on liian monta vaativaa jäsenninfunktiotaexpensive-parserfunction-categoryLiian monta resursseja vaativaa jäsenninfunktiota (esimerkiksi #ifexist) on sisällytetty sivulle. Katso Manual:$wgExpensiveParserFunctionLimit.
Käsittelemättömiä mallinemuuttujia sisältävät sivutpost-expand-template-argument-categoryKun mallineen argumentti on laajennettu (argumentti on merkkijono kolmen kaarisulun sisällä kuten {{{Foo}}}), sivu on suurempi kuin $wgMaxArticleSize.
Mallineiden sisällytyksen kokorajan ylittävät sivutpost-expand-template-inclusion-categoryJos kaikki mallineet laajennetaan, sivun koko on suurempi kuin $wgMaxArticleSize. Tämän vuoksi kaikkia mallineita ei laajennettu.
Piilotetut luokathidden-category-categoryTämä on luokka, joka sisältää koodin __HIDDENCAT__. Koodi estää luokan näkymisen sivujen alareunassa olevassa luokkien laatikossa oletusarvoisesti.
Sivut, joilla toimimattomia tiedostolinkkejäbroken-file-categoryTämä luokka sisältää ne sivut, joissa on rikkinäinen tiedostolinkki. Tällä tarkoitetaan linkkiä sellaiseen tiedostoon, jota ei olemassa.